Seriale

More
4 years 10 months ago #1415 by JulcziKulczi
Replied by JulcziKulczi on topic Seriale

honorata.jamroży wrote: Do Gry o tron podchodziłam dwa razy i za każdym razem jak polubiłam jakiegoś bohatera to on umierał. Postanowiłam poczekać na ostatni odcinek, zobaczę kto przeżyje i zacznę oglądać od początku. :)

Porzuciłam z tego samego powodu :')

Please Zaloguj or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #1416 by JulcziKulczi

Książna wrote: Zawsze myślałam, że zacznę "Grę o tron" po przeczytaniu książek, ale wiem, że w najbliższym czasie się za niego zabiorę, bo nie ma mowy, że ja te grubasy przeczytam :lol:
A jak z "13 powodów"? Zaczęłam i jakoś mnie nie powala. Książki też nie czytałam, więc nie mam porównania.

Obejrzałam cały sezon i baaaardzo mi się podobał. Podoba mi się ta zagadkowość i przede wszystkim chciałam się dowiedzieć co jest na następnych kasetach. Osobiście nie mogę się doczekać kontynuacji :)

More
4 years 10 months ago #1417 by JulcziKulczi
W tym temacie akurat troszkę siedzę :) Mogę polecić wspomniane wyżej ,,13 powodów", ale też dla miłośników kryminałów ,,PLL" i ,,Riverdale". Poza tym ,,The 100" jeśli ktoś lubi trochę survivalu, walki i fantastyki, ale też są wątki miłosne. Oczywiście wspaniała ,,Ania, nie Anna" - obowiązkowo dla fanów Ani Shirley

More
4 years 10 months ago #1418 by Milena eMka
Replied by Milena eMka on topic Seriale
Ja 13 powodów i czytałam i oglądałam. Mi się podobało. Coś słyszałam, że ma być kolejny sezon serialu, ale nie wiem po co.

More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #1420 by Książna
Replied by Książna on topic Seriale
Jestem po ostatnim odcinku "13 powodów" i jestem bardzo zdekoncentrowana. Ta historia mnie bardzo przygnębiła, byłam strasznie przerażona i szczerze bałam się obejrzeć ostatni odcinek. Kurczę, to, że mnie tak poruszył musi coś znaczyć.
18 maja premiera drugiego sezonu. Wydaję mi się, że nie do końca zamknęli całą historię w 1 sezonie,
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
Uważam również, że mogli na 1 skończyć, ale równocześnie mam nadzieję się nie zawieść.
The 100 obejrzałam kilka pierwszych odcinków może wrócę. PLL czytałam, chyba, 4 pierwsze części, więc z chęcią obejrzę i "Riverdale" również mam w planach. Jak na razie chyba zacznę "Orange is the new black".
Last edit: 4 years 10 months ago by Książna.

More
4 years 10 months ago #1422 by Chiyome
Replied by Chiyome on topic Seriale
Nie oglądam seriali. Każdy jeden mnie po sezonie, czy dwóch zaczyna irytować.
House - buc kreowany na ekscentrycznego
Wszelkie kryminalne: NCSI, CSI, Zabójcze umysły, Zabójcze umysły okiem sprawcy - po jakimś czasie zaczynają mnie męczyć dramy i "ciemne sprawy z przeszłości", które nagle wychodzą
Daredevil - pierwszy sezon był spoko nawet, ale dalej nie mam ochoty oglądać.
Jessica Jones i Luke Cage - nie wiem, który gorszy,
Poirot - nawet ciekawy, ale jakoś mnie nie wciągnął.
Pomarańcz jest nową czernią, Gotowe na wszystko, Słowo na l - no, kurde, nie.
Gra o tron - nie moje klimaty.
Flash, Supergirl - troszkę zbyt nastolatkowe, przesłodzone.

Jedynym serialem, który mnie wciągnał to był Monk. Uważam, że Agentka Carter byłaby ciekawa, gdyby tylko był na Netflixie. W ogóle mam ochotę na silna postac kobiecą bez miłosnych dram i babek, które są twarde, bo zranił je mężczyzna i stwardniały w środeczku.

Moderators: Milena eMkaKsiążna
Time to create page: 0.170 seconds