Seriale

More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #1408 by Książna
Seriale was created by Książna
Często na równi z książkoholizmem idzie oglądanie seriali. Czy wy również jesteście często zafiksowani na punkcie pewnych seriali, i gdy już zaczynacie, to jak z dobrą książką, chcecie jak najszybciej skończyć, a później jak głupi płaczecie na zakończeniu?
Jakieś ulubione macie? Ja dziś skończyłam norweskie Skam i jestem w jakiejś rozsypce. Uwielbiam!
Last edit: 4 years 10 months ago by Książna.

Please Zaloguj or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #1409 by honorata.jamroży
Replied by honorata.jamroży on topic Seriale
Uwielbiam seriale. Kiedyś oglądałam je nałogowo. Teraz praca za bardzo nie pozwala i jak mam wybrać serial czy książka, to książka wygrywa. :) Ale jest kilka seriali, które ostatnio oglądałam lub nadal oglądam i zdecydowanie mogę polecić Ania, nie Anna, Stranger Things i Shadowhunters, a dla fanów romansów Poldark - Wichry losu. :)

More
4 years 10 months ago #1410 by Książna
Replied by Książna on topic Seriale
Jestem na bieżąco z Shadowhunters i gdyby nie drewno Kat to byłoby lepiej :lol: Na początku bardzo też nie lubiłam Dominica, ale ostatnie odcinki dla mnie to sztos i co raz bardziej zaczynam go lubić. W ogóle cały serial po kilku sezonach bardzo poszedł do przodu i jest o wiele lepszy, teraz się bardzo wciągnęłam. :)

More
4 years 10 months ago #1411 by Milena eMka
Replied by Milena eMka on topic Seriale
Oj seriale to w ostatnim czasie moja miłość. Nie ma praktycznie dnia, żebym nie obejrzała jakiegoś odcinka. Ostatnio siedzę nad "Grą o tron"

More
4 years 10 months ago #1412 by honorata.jamroży
Replied by honorata.jamroży on topic Seriale
Do Gry o tron podchodziłam dwa razy i za każdym razem jak polubiłam jakiegoś bohatera to on umierał. Postanowiłam poczekać na ostatni odcinek, zobaczę kto przeżyje i zacznę oglądać od początku. :)

More
4 years 10 months ago #1413 by Książna
Replied by Książna on topic Seriale
Zawsze myślałam, że zacznę "Grę o tron" po przeczytaniu książek, ale wiem, że w najbliższym czasie się za niego zabiorę, bo nie ma mowy, że ja te grubasy przeczytam :lol:
A jak z "13 powodów"? Zaczęłam i jakoś mnie nie powala. Książki też nie czytałam, więc nie mam porównania.

Moderators: Milena eMkaKsiążna
Time to create page: 0.105 seconds