Ulubione wydawnictwo
4 years 11 months ago #1146
by Chiyome
Replied by Chiyome on topic Ulubione wydawnictwo
Nie zwracam uwagi na wydawnictwo. Każde tak naprawdę wydaje chłam i dobrą literaturę, chociaż najczęściej biorę książki z Prószka, Egmontu i Fabryki. Unikam jedynie wydawnictw vanity press, choć i tu znajdą się wyjątki jak Urbanowicz.
Please Zaloguj or Create an account to join the conversation.
- Recenzje na widelcu
-
Topic Author
- Moderator
-
Less
More
- Thank you received: 17
4 years 11 months ago #1151
by Recenzje na widelcu
Replied by Recenzje na widelcu on topic Ulubione wydawnictwo
Też lubię te wydawnictwa!
Ale chyba najbardziej Jaguara
Ale chyba najbardziej Jaguara

4 years 9 months ago - 4 years 9 months ago #1356
by Książna
Replied by Książna on topic Ulubione wydawnictwo
Książki z wydawnictwa Amber są takie klasyczne: "Hobbit", "Niezgodna" i trochę jeszcze sukcesów na ich koncie by się znalazło. Książek, które mają rzeszy fanów. Mają już te 29 lat i trochę się dorobili, ale zapominają o wznawianiu książek czy też kontynuowaniu serii. A i co do estetyki okładek mam bardzo często zastrzeżenia. Ale w gruncie rzeczy trochę im zasługujemy. 
Bardzo lubię z wydawnictwa Jaguar. Często wpadają idealnie w mój gust.
SQN ma bardzo dobrą reklamę i bardzo docierają do odbiorców.
Wydawnictwo Szósty Zmysł dopiero powstało? Bo jak na razie swoimi nowościami przyciąga i jak tak dalej pójdzie to będzie bardzo dobrze, aż będą mogli się równać z Wydawnictwem Kobiecym.
Bukowy Las to z pewnością coś co lubię. John Green, fantastyka w najróżniejszej postaci i młodzieżówki ostatnio.
Z Dreams czytałam "Wszechświaty" i "Tam, gdzie śpiewają drzewa" i ich wydanie było genialne. Mogłyby być takie wszystkie, bo seria "Denazen" już nie tak bardzo zachwyca wyglądem, ale jest tam kilka lubianych przeze mnie powieści.
I oczywiście Wydawnictwo Kobiece, czyli sukces, za sukcesem. Z pewnością dobrze wykonują swoją pracę.

Bardzo lubię z wydawnictwa Jaguar. Często wpadają idealnie w mój gust.

SQN ma bardzo dobrą reklamę i bardzo docierają do odbiorców.

Wydawnictwo Szósty Zmysł dopiero powstało? Bo jak na razie swoimi nowościami przyciąga i jak tak dalej pójdzie to będzie bardzo dobrze, aż będą mogli się równać z Wydawnictwem Kobiecym.

Bukowy Las to z pewnością coś co lubię. John Green, fantastyka w najróżniejszej postaci i młodzieżówki ostatnio.

Z Dreams czytałam "Wszechświaty" i "Tam, gdzie śpiewają drzewa" i ich wydanie było genialne. Mogłyby być takie wszystkie, bo seria "Denazen" już nie tak bardzo zachwyca wyglądem, ale jest tam kilka lubianych przeze mnie powieści.

I oczywiście Wydawnictwo Kobiece, czyli sukces, za sukcesem. Z pewnością dobrze wykonują swoją pracę.

Last edit: 4 years 9 months ago by Książna.
- Recenzje na widelcu
-
Topic Author
- Moderator
-
Less
More
- Thank you received: 17
4 years 9 months ago #1368
by Recenzje na widelcu
Replied by Recenzje na widelcu on topic Ulubione wydawnictwo
To ja jeszcze dorzucę Jaguara z niezawodną fantastyką

- honorata.jamroży
-
- Książkoholik
-
Less
More
- Thank you received: 11
4 years 9 months ago #1379
by honorata.jamroży
Replied by honorata.jamroży on topic Ulubione wydawnictwo
Bardzo lubię Wydawnictwo Kobiece i Czwarta Strona. Lubię też Amber chociaż mają fatalne okładki.

Moderators: Milena eMka, Książna
Time to create page: 0.111 seconds