Rozdanie #11 Maj 2018

More
4 years 10 months ago #1424 by Chiyome
Kto już czyta w plenerze? Kocyków niestety nie mamy, ale książki jak najbardziej.

Jak to działa? My wysyłamy Ci książkę, która staje się Twoją własnością, a w zamian Ty piszesz dla nas jej recenzję.

Kto może się zgłosić? Każdy kto zarejestrował się na portalu Papierowe Motyle!

Czy muszę coś zapłacić? Nic a nic. My pokrywamy zarówno koszty egzemplarza jak i przesyłki.

Szczegóły znajdziesz w tym temacie .

Instrukcja
1. Wybieram interesującą mnie książkę z listy podanych poniżej (maksymalnie dwa tytuły)
2. Piszę post, który musi zawierać:
- tytuł (tytuły) wybranej książki;
- adres mojego bloga (jeżeli posiadam);
- kilka słów o mnie.
W pierwszej kolejności będą wybierane osoby, które udzielają się na forum lub/i portalu (dodają opowiadania, przemyślenia, wiersze, piosenki, recenzje, piszą o książkach i cokolwiek innego przyjdzie wam do głowy)

UWAGA
Jeżeli Twoje recenzje naprawdę nam się spodobają będziesz mógł zostać oficjalnym recenzentem portalu i systematycznie otrzymywać od nas wydawnicze nowości ze świata literatury młodzieżowej i new adult.

Wiele z Was już dołączyło do naszej motylowej redakcji, serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy współtworzą z nami to miejsce!

Poniżej lista książek do recenzji, po które możecie się zgłaszać w tym temacie! Czas do 31 maja!

1. Wszystkie dziewczyny Wertera - Jakub Łaszkiewicz

2. Pierwszy raz - Agata Czykierda- Grabowska

3. Wieczór filmowy - Lucy Courtenay

4. Andromeda - Anna Kasiuk

5. Story of Bad Boys. Tom 1 - Mathilde Aloha

6. Kraina z jedwabiu - Valentina Fast

Dobrej zabawy!

Please Zaloguj or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #1425 by honorata.jamroży
Z wielką chęcią zrecenzowałabym książkę Pierwszy raz - Agaty Czykierdy-Grabowskiej. Uwielbiam romanse, które czytam nałogowo. W tej książce zainteresował mnie opis i okładka. Nie jestem profesjonalnym recenzentem, dopiero od niedawna piszę recenzje. :-)

More
4 years 10 months ago #1426 by Książna
Replied by Książna on topic Rozdanie #11 Maj 2018
Chętnie zrecenzuję "Story of Bad Boys" :)

More
4 years 10 months ago #1428 by PannaPinko
Replied by PannaPinko on topic Rozdanie #11 Maj 2018
Chętnie przygarnęłabym "Wszystkie dziewczyny Wertera" :) publikuję recenzje na blogu www.pamiętniki czytania.blogspot.com, na lubimyczytac jako Pinko1700, prowadzę też bookstagrama pamiętnik_czytania :)

More
4 years 10 months ago #1434 by Milena eMka
Replied by Milena eMka on topic Rozdanie #11 Maj 2018
Z chęcią przeczytałabym "Pierwszy raz"

More
4 years 10 months ago #1435 by Wagabunda
Replied by Wagabunda on topic Rozdanie #11 Maj 2018
W plenerze czytać nie lubię, bo zawsze się do mnie pcha multum insektów :cheer: więc w sumie wolę książkę od kocyka ;)
Zwłaszcza "Wieczór filmowy" chętnie bym przygarnęła do recenzji, bo choć nie mam bloga, a swoje opinie piszę od niedawna, to wszelkie braki w doświadczeniu nadrabiam zapałem B)

Time to create page: 0.180 seconds